ПРЕПАРАТИ

Глюко-Верт

Глюко-Верт

Склад капсули: сухий екстракт трави галеги лікарської (козлятнику лікарського) – 0,10 г; сухий екстракт плодів чорниці звичайної– 0,10 г; сухий екстракт лушпиння квасолі звичайної– 0,10 г; сухий екстракт трави хвоща польового – 0,05 г; сухий екстракт листя суниці лісової – 0,05 г; лактоза, кальцію стеарат – до маси вмісту капсули 0,5 г.

Дієтична добавка до раціону харчування –сприяє створенню оптимальних умов для нормалізації функціонування підшлункової залози.

Вживати:дорослим і дітям старше 12 років по 1-2 капсули 2 рази на добу. Перед вживанням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін споживання:1-2 тижні, при необхідності курс можна повторити.

Протипоказання:вагітність та період лактації, діти віком до 12 років, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Форма выпуску:60 капсул у банці полімерній, в упаковці.

Зберігання:в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 0°С до 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності: 24 місяці.

59.58 грн.

Це цікаво знати!

Практично кожна людина знає когось, хто хворіє на цукровий діабет. За поширеністю цукровий діабет посідає третє місце в світі після серцево-судинних і онкологічних захворювань. За різними джерелами близько 2-3% усього населення планети страждає від цього захворювання.

Цукровий діабет — це група ендокринних захворювань, що розвиваються внаслідок абсолютної або відносної (порушення взаємодії з клітинами-мішенями) недостатності гормону інсуліну, в результаті чого розвивається гіперглікемія —стійке збільшення вмісту глюкози в крові. Захворювання характеризується хронічним перебігом і порушенням всіх видів обміну речовин: вуглеводного, жирового, білкового, мінерального і водно-сольового.

Серед наслідків неправильного «витрачання»цукру організмом - постійна слабкість, запаморочення і занепад сил.

Як і при лікуванні будь-якого іншого захворювання, тут багато чого залежить і від самого пацієнта. Величезне значення має психологічний настрій, підтримка оточуючих і найсуворіше дотримання запропонованої дієти. Основу раціону людей, страждаючих цукровим діабетом, повинна становити натуральна рослинна і молочна їжа. Також показано вживання в їжу цільних зерен, горіхів, деяких фруктів. Сирі продукти, які не піддаються термообробці, посилюють активність підшлункової залози, сприяючи виробленню природного інсуліну. Тому допомогти собі можна - хоча і вважається, що цукровий діабет не вилікується, при розумному підході багато обмежень можна досить легко адаптувати до повсякденного життя, не втрачаючи відчуття його повноти та різноманіття.

Засобами допомоги виступають також лікарські рослини, застосування яких сприяє відновленню клітин підшлункової залози, які контролюють вироблення гормону інсуліну, відновленню обміну речовин і нормалізації ендокринних процесів. Глюко-Верт містить сухі екстракти лікарських рослин, що надають комплексну дію на організм при даному захворюванні.

Галега лікарська (козлятник лікарський) при початкових стадіях захворювання і схильності до діабету діє особливо ефективно. Одночасно зі зниженням рівня цукру в крові галега має сечогінну дію і зменшує набряки.

Чорниця звичайна неоціненна для хворих на цукровий діабет. Вона знижує вміст цукру в крові, стимулює роботу підшлункової залози і синтез протеолітичних ферментів, збільшує запаси глікогену в печінці. Також чорниця поліпшує стан судинної стінки, зменшує проникність і покращує еластичність капілярів, попереджаючи тим самим розвиток ретинопатії (ураження сітківки очного яблука) і ангіопатії (ураження кровоносних судин сітківки ока) у діабетиків.

Квасоля звичайна знижує кількість цукру в крові (має інсуліноподібну дію при цукровому діабеті), має сечогінну, антибактеріальну та протинабрякову дію. Завдяки високому вмісту макро- і мікроелементів, легкозасвоюваних білків, близьких за складом до тваринних білків, вітамінів та інших корисних речовин, квасоля відноситься до дієтичних продуктів, що сприяють виробленню інсуліну і гормонів, що надають благотворну дію на серцево-судинну систему.

Хвощ польовий має цукрознижуючу і сечогінну дію. Оскільки хвощ викликає виведення надлишку води з організму, не надаючи впливу на її сольовий склад, він використовується при лікуванні запалення нирок і сечовивідних шляхів. Хвощ польовий допомагає при набряках ніг, пов'язаних з порушеннями обміну речовин.

Суниця лісова містить велику кількість необхідних людині речовин: вітамін С, фітонутрієнти і антиоксиданти, які борються з вільними радикалами, які ушкоджують клітинні мембрани і сприяють утворенню пухлин і старінню тканин. Корисні властивості суниці застосовуються при різних захворюваннях як тонізуючий, ранозагоювальний, протизапальний, в'яжучий, діуретичний та жовчогінний засіб.

Глюко-Верт сприяє підтримці хорошого самопочуття при цукровому діабеті!

Висновок держ. сан.-епід. експертизи МОЗ України № 05.03.02-04/96803 від 03.10.2011 р.Не є лікарським засобом.