ПРЕПАРАТИ

Граци-Верт

Граци-Верт

Склад 1 капсули загальною масою 1,5 г:: діючі речовини: кон?югірована лінолева кислота (CLA) – 480 мг, худія – 8000 мг (розрахунок для свіжої худії), кофеїн – 40 мг, гідроксілимонна кислота – 25 мг, DL-холін бітартрат – 39,6 мг, вітамін В8 (інозіт) – 38,8 мг, L-метіонін – 39,4 мг, гінгерол – 60 мкг, піперин – 0,588 мг; допоміжні речовини: жовтий віск бджолиний, лецитин, соєва олія; оболонка капсули: желатин, гліцерол, диоксид титану, сорбіт, жовтий захід, вода очищена.

Поживна цінність на 100 г: білків – 0,0 г, жирів – 34,6 г, вуглеводів – 12,3 г.

Калорійність: 337,4 ккал/100 г.

Рекомендації до споживання: може бути рекомендована до раціону харчування особам, що контролюють масу тіла. Сприяє зменшенню апетиту.

Спосіб вживання: дорослим по 1-2 капсули 2 рази на добу до їжі. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін вживання: 2 місяці, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Застереження: діти, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту, вагітність, період лактації.

Зберігання: в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 10°С до 30°С та відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності: 24 місяці.

114.75 грн.

Це цікаво знати!

ГРАЦИ-ВЕРТ містить у складі екстракт кактуса Худія Гордони, популярний у всьому світі завдяки здатності пригнічувати апетит , а також кон'юговану лінолеву кислоту (CLA), кофеїн , гідроксілимону кислоту, DL-холіну бітартрат, вітамін В8 (інозит , L-метіонін, гінгерол і пиперин. Прийом капсул ГРАЦИ-ВЕРТ дозволяє комфортно скоротити споживання їжі і знизити масу тіла.

Худія Гордоні (Hoodia Gordonii) –південноафриканський кактус, що росте в пустелі Калахарі. З 20 відомих типів худії, лише Hoodia Gordonii містить речовину , пригнічувати почуття голоду. Бушмени пустелі Калахарі вживають худію в їжу вже тисячі років, використовуючи рослину для позбавлення від голоду і спраги під час тривалих подорожей по пустелі, а також для усунення болю, кольок , геморою, туберкульозу, порушень травлення, підвищеного тиску і діабету. У 90-х роках ХХ століття вченими національної лабораторії Південної Африки встановлено, що інгредієнтом худії, що пригнічуїть апетит, є глікозид Р57, який, подібно глюкозі, впливає на рецептори гіпоталамуса і активує центр насичення. Унікальність худії полягає у відсутності негативного впливу на інші органи і системи організму. Це особливо важливо з урахуванням того, що надмірна вага часто супроводжується цукровим діабетом, атеросклерозом, артеріальною гіпертензією, ішемічною хворобою серця та іншими захворюваннями. Проведені в Англії клінічні випробування худії у осіб з надмірною вагою дали чудові результати, дозволивши зменшити добове споживання їжі на 1000 калорій. Протягом 3-4 тижнів добровольці знизили вагу, в середньому, на 10% від вихідної, що не супроводжувалося відчуттям голоду. Крім того, були відзначені поліпшення в складі крові: зниження рівня глюкози, холестерину і ліпопротеїдів низької щільності. Негативних впливів відзначено не було, всі випробувані добре переносили препарат. Прийом худії знижує масу тіла , покращує антропометричні показники (об'єм талії і стегон), а також зменшує рівень загального холестерину і тригліцеридів крові.

Кон'югована лінолева кислота (CLA) - ефективний засіб контролю за вагою і кількістю жиру в організмі. CLA міститься, головним чином, у тваринному жирі і молочних продуктах. Британська рада з харчування визначила цей харчовий компонент як збірний термін для продуктів метаболізму, що утворюються в результаті перетворення лінолевої кислоти в олеїнову під впливом мікрофлори кишечника. Численними дослідженнями встановлено, що CLA знижує жирову масу організму за рахунок зменшення кількості жиру, що відкладається після прийому їжі; збільшення ступеня розпаду жиру в жирових клітинах; активації жирового обміну; зменшення кількості жирових клітин.

Кофеїн давно використовують у медицині як збудливий засіб, він здатний стимулювати розумову діяльність, і саме завдяки кофеїну ми відчуваємо приплив сил і енергії після чашечки кави. Крім цього, кофеїн є опалювачем жиру, сприяє схудненню. Кофеїн розщеплює жири і прискорює спалювання калорій.

Гідроксілимонна кислота має властивість знижувати апетит і запобігати накопиченню жирів. Вона гальмує дію ензимів, що перетворюють надлишкову енергію в жир, підсилює засвоєння вуглеводів і амінокислот м'язовою тканиною. Присутність гідроксілимонної кислоти в раціоні призводить до зниження апетиту і, як наслідок, до зниження споживаної кількості їжі. Гідроксілимонна кислота пригнічує фермент, який бере участь у синтезі жирів і холестерину , сприяє відновленню нормального обміну речовин, підсилює спалювання жирів і надлишків глікогену, знижує апетит і потяг до солодкого.

DL- холін бітартрат - джерело холіну, необхідного для синтезу більшості ліпідних компонентів клітинних мембран,він також що грає важливу роль в транспорті жирів в клітину і з клітини. При дефіциті холіну в раціоні знижується рівень карнітину , забезпечує утилізацію жирних кислот з метою отримання енергії в серці, печінці і скелетних м'язах. Клінічно це проявляється непереносимістю жиру (діарея і метеоризм при споживанні жиру), артеріальною гіпертензією, порушенням серцевого ритму, проявом печінкової і ниркової недостатності.

Вітамін В8 (інозит) - бере участь у регуляції жирового обміну, сприяє зниженню рівня холестерину в крові, перешкоджаючи розвитку атеросклерозу та ожиріння. Згідно з науковими даними, інозит покращує реологію крові і перешкоджає утворенню тромбів, а також сприяє еластичності стінок артерій.

L-Метионин –незаменимая аминокислота, которая участвует в расщеплении жиров, предотвращает накопление его в печени и сосудах, улучшает деятельность пищеварительной системы, способствует выведению тяжёлых металлов, обеспечивает защиту от облучения. Организм способен преобразовывать L-метионин в аминокислоту цистеин, предшественник глютатиона, что приводит к предотвращению распада последнего при перегрузке организма токсинами. L-метионин регулирует функцию печени, ускоряет течение восстановительных процессов при больших физических нагрузках.

Гінгерол є активним компонентом імбиру - ароматного кореня тропічної рослини, батьківщиною якого є Індія. Імбир - одна з найбільш корисних спецій. На санскриті його називають «вішвабхесадж», що означає «універсальні ліки». Гострий на смак, він відноситься до розряду «гарячих спецій», що активують травлення і поліпшують кровообіг. Гінгерол, який зумовлює гострий смак імбиру, активує обмін речовин, що сприяє кращій засвоюваності їжі і схудненню.

Піперин – алкалоїд, що знаходиться в різних сортах перцю, активує всмоктування і травлення, покращує біодоступність інших компонентів, а також надає ряд додаткових позитивних фармакологічних ефектів: активує імунну систему, надає антиоксидантний і протизапальний ефект, нейтралізує дію канцерогенів.

ГРАЦИ-ВЕРТ - худнути легко!

Висновок держ. сан.-епід. експертизи МОЗ України № 05.03.02-04/95268 від 28.09.2012 р. Не є лікарським засобом.